A fotó fényesebbik fele

Vígaszajándékot osztogat a GoPro

2016/11/21. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

A Karma amerikai vevői csereterméket kapnak a "lezuhanós" drónért cserébe.gopro_karma.jpg

Nemrég írtam róla, hogy a GoPro visszahívta az összes eladott Karma drónját, mivel időnként elvesztheti az "öntudatát" és lezuhanni. A megjelenés után kb. 2 héttel ismerték el a hibát, és addig kb. 2500 drón talált gazdára, melyeket egytől-egyig visszavesz a gyártó. 

Arról semmi infóm, hogy Magyarországon mennyi ment el hivatalosan, és mivel kártalanítaná a cég a hazai vevőket (ha voltak). Az Egyesült Államokban a visszaváltáskor egy GoPro Hero5 Black kamera jár a tulajoknak kárpótlásként a kellemetlenségekért. Ezzel a lépéssel szeretné egy kicsit felpörgetni a drónok visszavitelét a GoPro.

A Karmának elvileg még nincs vége, mivel most is dolgoznak a hiba javításán és a gyártó közleménye szerint, amint orvosolták újrakezdik a forgalmazását.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr911986942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása