A fotó fényesebbik fele

BrushKnob: az ecsetméret-méter

2016/06/14. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

Kényelmesen állíthatják vele az ecsetet a photoshoperek.brushknob.jpg

Egyelőre csak Indiegogo projekt, vagyis most gyűjtik a pénzt a BrushKnob nevű számítógépes periféria legyártásához. Ha a fotószerkesztéshez, 3D modellezéshez, rajzoláshoz nem elég az egér és a rajztábla nyújtotta gomberdő, akkor itt egy új kiegészítő, melyet plusz billentyűzetként érzékel Windows PC-nk, vagy iOS Mac gépünk (de akár tabletünk is) és egy forgatható gombot, valamint egy váltókapcsolót tartalmaz. A gombbal alapesetben rajzeszközünk ecsetméretét állíthatjuk igen gyorsan, a kapcsolóval pedig az ecset és a radír/törlés funkciók között válthatunk. 

Mivel billentyűzet kiegészítőként dolgozik a kis eszköz, így nincs szükség extra driver telepítésére sem. alapból ezeket a keyboard parancsokat adja meg a szoftvernek a BrushKnob. Alkalmazhatjuk tehát Photoshopban, de bármely más szerkesztő, vagy kreatív szoftverben is, melyben beállíthatók a fenti funkciók gyorsbillentyűi.

A pénzgyűjtésbe most beszálló előrendelők 28 dollárárt kapják majd meg az első darabokat, amennyiben összejön az induló 10 ezer dollár. 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr888809864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KormosCsabi 2019.07.30. 14:24:26

Pont rajztáblákat keresek neten, mert szeretnék belekezdeni egy saját vállalkozásba végre, grafikusként végeztem. www.ujsagomat.hu/media-markt/pezsdito-nyari-kedvezmenyek-szerdatol-17-07-2019/
süti beállítások módosítása