A fotó fényesebbik fele

Befellegzett a Nikon 1 rendszernek?

2017/08/01. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

Többen már ássák a Nikon MILC rendszerének sírját.

nikon1_s2.jpg

Mondjuk úgy tűnik, hogy maga a gyártó is egyre csak ássa a Nikon 1 rendszer képzeletbeli sírját, hiszen minden jel arra mutat, hogy befejezik ezt a sorozatot. A dpreview.com, most a német digitalkamera.de cikkére hivatkozva kezdett esélylatolgatásba a közel 6 éve futó széria végét illetően.

A németek szerint a még piacon lévő három modell már erősen kimerülőben, és a kereskedők arról informálták őket, hogy a Nikon már nem is gyárt újat ezekből. A japán gyártó fejese ráadásul pár hete szellőztette meg, hogy egy teljesen új MILC rendszeren dolgoznak, és az eddigi amatőr gépek helyett egy csúcskategóriás tükörnélküli gépet kapunk tőlük, mely nem a Nikon 1 szellemiség folytatása lesz.

Bár hivatalos megerősítés még nem érkezett, de ennyi is elég volt, hogy többen már a Nikon 1 rendszer végét vizionálják, és ami azt illeti osztom a véleményüket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr9212709092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása