A fotó fényesebbik fele

Nagyon Nikonos MILC van készülőben

2017/07/12. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Csúcs szériás tükörnélküli gép várható a japán gyártótól.

nikon_100th_anniversary.jpg

Állítólag egy új, csúcsminőségű Nikon MILC gép (vagy széria) van készülőben, mely valószínűleg szakít majd az eddigi Nikon 1 sorozat képviselte világgal. A DPReview a cég elnökének közelmúltbeli interjújára hivatkozva pengette meg a pletykahárfa húrjait, sőt ez pletykánál már jóval biztosabb hír szerintük.

A nyilatkozat egyelőre elég ködös. A vezér erőről és tartósságról, kiemelkedő optikai teljesítményről és képfeldolgozásról beszél, amit ugye el is várunk egy ilyen géptől. Egy olyan fényképezőgépet terveznek, mely a közép- és felső kategóriás DSLR-ek (lásd a fenti képen) konkurense lehet, kategóriájában pedig csúcsteljesítményt hoz majd. "Nagyon Nikonos" készüléket terveznek, mely kimagaslik majd a konkurensek közül minőség - főleg optikai minőség - terén.

Mindössze ennyi, de ebből már többen egy felső szériás, full frame szenzoros MILC-et vizionálnak, ami persze valóban egyedi lépés lenne a Nikontól.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr3212659743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása