A fotó fényesebbik fele

Kamerából és képernyőből is dupláz a Meizu Pro 7 Plus

2017/07/27. - írta: Budai Petur

(Mobil)

A hátlapra is kerül egy kis AMOLED.

meizu_pro7_plus.jpg

A Meizu bejelentette legfrissebb csúcsmobilját a Pro 7-et és nagyobb testvérét a Pro 7 Plust. 

A kamera terén hasonló úton járnak mint a Huawei, mivel hátulra egy 12 megapixeles RGB szenzoros, és egy ugyanilyen felbontású monokróm kamera került. Mindkettő a Sony IMX386 képérzékelőjét használja. Elöl egy 16 megapixeles szelfi kamera kapott helyet. A Plus modell érdekessége, hogy elülső, 5,7"-os, QHD kijelzője mellé egy kisebb AMOLED képernyőt is kapott hátra, a kamerák alá. Ezt nem csak a dátum/idő, vagy időjárási infók megjelenítésére, de a hátsó kamerák képének kijelzésére is használhatjuk. A nagyobb modell MediaTek Helio X30 chipkészletet kapott tízmagos processzorral és 6 GB LPDDR4X RAM-mal. Akkumulátora 3500 mAh-ás, melyet fél óra alatt kétharmadig tölthetünk.

Kisebb tesója valamivel szerényebb, MediaTek Helio P25-tel és 4GB RAM-mal. A kamrák ugyanazok, de itt 5,2"-os FullHD képernyő került előre, és egy 3000 mAh-ás akkuval kell beérnünk. A nagyobb modell 64 és 128 GB-os, a kisebb csak 64 GB-os változatban lesz megvásárolható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr1612695373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása