A fotó fényesebbik fele

Testcselt is bevet a PortraitPro

2016/08/31. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

A népszerű portréretus szoftver készítői teljes testet formázó alkalmazást adtak ki.portraitpro_body.jpg

A PortraitPro-t sokan úgy ismerjük, mint egy viszonylag egyszerű arcretus szoftvert. Fejlesztői nemrég egy tájkép átszerkesztőt adtak ki LandscapePro néven, most azonban visszatértek a kaptafához, pontosabban az emberekről készült fotókhoz. A PortraitPro Body, ahogy neve is mutatja továbblép és az arc helyett t teljes test átszerkesztését veszi célba. A megszokott módon számos csúszkával tehetjük vékonyabbá, magasabbá, vagy izmosabbá a lefotózott személyt, de akár a bőr simítására is találunk is megoldásokat.

A PortraitPro Body Windows (10, 8,7 és Vista, 64-bites) és MacOSX (10.7 vagy későbbi) rendszerekre érhető el, most bevezető áron 40 dollárért. Létezik belőle egy profibb Studio változat is 60 dolláros áron, mely RAW formátumot és több színteret kezel, valamint Photoshop pluginként is telepíthető. A szoftver ingyenes próbaverziója is letölthető a hivatalos honlapról.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr6611664964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása