A fotó fényesebbik fele

Bejelentették a Nikon D850...

2017/07/25. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

...fejlesztését.

nikon_cameras.jpg

Egyelőre még nem kapunk új DSLR fényképezőgépet a Nikontól, csupán az egy ideje pletykált D850 kapcsán nyugtattak meg hivatalosan is mindenkit: jön...majd.

Az alábbi sajtóközlemény minden (semmi), amit eddig kiszivárogtattak vele kapcsolatban. Ez alapján csal annyi biztos, hogy fejlesztik, FX (full frame) formátumú lesz és D850-nek fogják hívni.

A Nikon D850 digitális SLR fényképezőgép fejlesztése

 

Amszterdam, Hollandia, 2017. július 25. – A Nikon örömmel jelenti be a legújabb full-frame, nagy felbontású, szupergyors digitális SLR fényképezőgép, a Nikon D850 fejlesztését, amely hamarosan forgalomba kerül.

 

A D850 egy nagy teljesítményű eszköz azok számára, akik nem kötnek kompromisszumot a kivételes képminőség és sokoldalúság terén, beleértve a leendő és a professzionális fényképészeket is, illetve azokat az amatőr fotósokat, akik tájképeket, sporteseményeket, divatfotókat és esküvői képeket készítenek, valamint a multimédiás tartalomkészítőket is.

 

A D850 méltó örököse a D810-nek, amelynek világszerte elismerik kivételes élességét és tiszta képalkotását, valamint gazdag tónus-karakterisztikáját. Ezt az erőteljes, új FX-formátumú digitális SLR fényképezőgépet új technológiák, funkciók és teljesítménynövelési megoldások alkalmazásával terveztük, az évek alatt összegyűlő közvetlen felhasználói visszajelzések eredményeit is felhasználva.

A D850 meghaladja a nagy felbontású, szupergyors képességű fényképezőgépet kereső fotósok elvárásait, amelyeknek csak egy ilyen kaliberű Nikon fényképezőgép – NIKKOR objektívekkel – felelhet meg.

 

*A termék megjelenésével kapcsolatos információk egy későbbi időpontban lesznek elérhetők.

 

Ha a Nikon díjnyertes termékeiről bővebb tájékoztatást szeretne kapni, látogasson el a következő webhelyre: www.europe-nikon.com.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr112689499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása