A fotó fényesebbik fele

Szépített a Nikon D500

2016/04/27. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

Jobb a gyenge fényes helyzetekben, mint a nagytesója.

nikon_d500.jpg

Nemrég írtam róla, hogy az év elején bejelentett, profi Nikon D5 nem szerepelt valami fényesen a DPReview dinamika tesztjében. Hasonló előzetes dinamika tesztnek vetették alá a vele egyidőben bejelentett D500-at is, és a végeredmény sokkal jobb lett. Mondhatni a kisebb (APS) szenzoros modell kijavította a fullframes márkatárs gyengébb teljesítményét. A tesztelő szerint a D500 RAW képei még 6 fényértékes expozíció emelést is elég szépen elviselnek, és a gép ebből a szempontból kategória egyik legjobbja, megelőzve a Sony A6300-at és a Canon EOS 80D-t.

Ha nem hiszed, látogass el a tesztoldalra, és ellenőrizd le egymás mellett a két fényképezőgép képeit, de akár a Nikon D500 egyéb konkurenseivel is összevetheted.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr148667188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása