A fotó fényesebbik fele

Jó lesz most Panasonic GH4 tulajnak lenni

2016/03/16. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

A következő szoftverfrissítés új funkciókat hoz a MILC-nek.

panasonic_gh4.jpg

A firmware frissítések általában egy megjelent fényképezőgép hibáinak szoftveres foltozgatására készülnek, de időnként új szolgáltatásokat is hozhatnak. Ezen ritka alkalmak egyike lesz március vége, amikor a Panasonic Lumix DMC-GH4 tulajok megkapják a v2.5-ös, ingyen letölthető frissítést. A firmware három fontosabb újítást hoz:

  • Post Focus (utólagos élesség)
    A gép gyakorlatilag egy rövid videót (vagy képsorozatot) készít különböző fókusz beállításokban, így utólag kiválaszthatjuk, hogy mi legyen éles a fotón. Statikus állóképeknél jól jöhet, például tárgy, vagy makró fotóknál.
  • 4K PHOTO (4K Burst / 4K Burst (Start/Stop) / 4K Pre-burst)
    A gép 4K videó felvételi képességét kihasználva 8 megapixeles állóképek is menthetők, másodpercenként 30 fps sebességgel. Elérhető lesz a 4K Burst, a 4K Burst (Start/Stop) és a 4K Pre-burst sorozat mód is.
  • Külső vaku sorozat
    A Panasonic külső rendszervakuit használva vakusorozatot is lőhetünk.

Pár nap múlva itt érdemes majd nézelődni a frissítés letöltése ügyében.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr588486686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása