A fotó fényesebbik fele

Földre vitték a Time fotósát

2016/03/01. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

Kisebb incidens történt Donald Trump kampánykörútjának hétfői állomásán, amikor egy titkosszolgálati ember kamerák kereszttüzében nyomott földre egy fotóst.

Az eset a virginiai Radford Egyetemen történt, ahol némi csetepaté kerekedett egy ott posztoló (nem blogger!) titkosszolgálati alkalmazott és egy fotós között. A fenti rövid videó tanúsága szerint utóbbi húzta a rövidebbet.

Az alábbi gif alsó részén is látható a lényeg:

via GIPHY

Valami nagyon kiakaszthatta a fotóst előzőleg, mert Joe Perticone felvételén csak azt hallani, hogy nem túl választékosan szólt be az öltönyös fickónak. Ez még az előzmény: https://twitter.com/JoePerticone/status/704379901420429313

Az érintett fotós Chris Morris, régi motoros a politikai sajtófotósok körében. Jelenleg a Time magazinnal áll szerződésben. Elmondása szerint kb. 45 centivel lépte túl a sajtó számára fenntartott, elkerített részt, és emiatt lépett oda hozzá a biztonsági ember. Később azt is elmondta, hogy rövid időre őrizetbe vették, amiért kezet emelt egy titkosszolgálati alkalmazottra, miközben azt próbálta demonstrálni, hogy az hogyan fojtogatta. 

A Time közleményében magazin csak annyi fűzött a dologhoz, hogy remélik Morris jól van, és hamarosan jön dolgozni. Hozzátették még, hogy felvették a kapcsolatot az Amerikai Titkosszolgálattal, hogy kifejezzék aggodalmukat emberük fellépésének módja és aránytalansága miatt.

Címkék: incidens fotós
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr268431844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása