A fotó fényesebbik fele

Cikizi a Twitter népe az Apple vezért

2016/02/09. - írta: Budai Petur

(Ezt figyeld!)

Tim Cook az Apple vezérigazgatója kint járt a hétvégi Super Bowlon (naná!), és telefonjával megörökítette a pálya széléről a győztes csapat ünneplését. Ez eddig még nem is lett volna baj, csakhogy megosztotta a Twitteren.

shotoniphone.jpg

A kép sajnos minden szempontból szörnyű lett, így mondhatjuk jogosan érte utol a webes fikacunami. A twitterezők ízekre szedték a CEO fényképezési tudását és legfőképp telefonjának képességeit, bár nyilván itt a szokásos iPhone-vs-akármi ellentét is kiváló táptalajra talált.

A dolog pikantériája, hogy az Apple nemrég kezdte el a "Shot on iPhone" (iPhone-nal fotózva) kampányt, úgyhogy Cook rögtön néhány ötletet is kapott a reklámhoz.Mellesleg az iPhone kamerák mindig is legjobbak közé számítottak mobilfotós téren.

A képet azóta eltávolította a tulajdonosa, de a szellemes kommentekért megéri:

- "Vegyél egy iPhone-t, Tim! A régi Nokiád nem elég az ilyen pillanatokra."
- "Ezt a képet kenyérpirítóval lőtted?"
- "Hú! Itt most az a tanulság, hogy az iPhone szörnyű képeket csinál a fontos pillanatokban? Mert ez alapján úgy tűnik."
- "Ugyan már, srácok! Szerintem azért ilyen elmosott a kép, mert ezzel akarta kifejezni a győztes csapat izgatottságát."
- "Ez a fotó mutatja az Apple jövőbeli terveit. Gondolkodj és fókuszálj másképp!"
- "Valaki vegyen már neki egy Samsung S6 Edge Plust, vagy egy LG G4-et."
- "iPotato 6+-szal fotózva."
- "Hé, Tim Cook, imádom az iPotato minőséget! LOL"

potato-camera.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr738372658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása