A fotó fényesebbik fele

Befellegzett az olcsó GoPro kameráknak

2016/02/05. - írta: Budai Petur

(Piac)

Azt ugye tudjuk, hogy a GoPro épp leépít, mivel nem fogynak úgy a termékei mint remélte. A tavalyi bevételei alapján azonban nem csak sok munkahelynek, hanem az olcsóbb GoPro kameráknak is vége.

gopro_hero4_black_edition_adventure.jpg

A GoPro bejelentette, hogy beszünteti legolcsóbb, HERO, HERO+ és HERO+ LCD modelljeinek forgalmazását, ezzel teljesen megölve a belépő termékkínálatát. A belépő szint, így a kisméretű HERO4 Session lesz, ami idehaza 65-70 ezer forinttól kapható.

Nem nehéz kitalálni, hogy az olcsó kínai akciókamerák tették be a kaput az alsó szériás GoPro-knak, melyek a cég jelenlegi tervei szerint a jövőben sem élednek újjá, és nem lesz 'entry-level' szint a termékpalettájukon. Úgyhogy aki elérhető árú GoPro-t akar venni, az addig igyekezzen, amíg még van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr508363866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása