A fotó fényesebbik fele

Meglep minket a Sony egy apró fullframe MILC-el?

2017/07/03. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Közel lehet a Sony A5 sorozat bemutatkozása.

sony_fullframe_slightest.jpg

A Sony az utóbbi években nagyon ráfeküdt a fullframe MILC gépek kiadására. A kiváló A7 sorozat számos modellje után nemrég a hipergyors A9-cel jelentkeztek, de a sornak talán nincs vége. Májusban egy nem túl sokat mondó képen tették fel a kérdést, "Mi a következő?", most pedig egy beharangozó képen hirdetik készülő új fullframe vázukat, ami ha nem bizonyul kamunak, a világ eddigi legkisebbje lehet. 

Egyelőre csak ennyi látszik, amit a fenti kép mutat. Kivilágosítva egy A7/A9 markolatú, de amúgy a kisebb NEX gépeikre hasonlító fényképező körvonalai láthatók. Sokat tudó jósok már előre sejtik, hogy az A7 sorozat alá pozicionál A5 széria első darabjáról lehet szó. Más infó egyelőre nincs a gépről.

sony_next.jpg

(forrás: photorumors.com)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr5412639241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása