A fotó fényesebbik fele

Veszélyt kereső babával sokkolja egy apuka a világot

2017/04/13. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

Persze Photoshop az egész. Vagy majdnem.

dangerous_baby_photoshop.jpg

A dizájnerként dolgozó Stephen Crowley - Instagram képei alapján - imádja fotózni 18 hónapos kislányát. Ugyanezen képek alapján a Photoshopot és a polgárpukkasztást is szereti, mivel néha igencsak hajmeresztő helyzetekbe helyezi a fotókon a babát. 

Szerencsére a photoshopolás sem áll távol tőle, szóval megnyugodhat a világ, minden "veszélyes" babafotó jobbára a fantázia és az ügyes összemontírozás eredménye. 

Hogy mindez mennyire poén, elítélendő, vagy egyáltalán érdekes, azt mindenki döntse el maga. Szerintem visszafogottan vicces, és egy kicsit szomorú az apuka lelkének irányából. Főleg ha hozzászámoljuk, hogy a kislány egy ritka immunbetegséggel született, és 18 hónapjából eddig 6-ot kórházban töltött. Így már kicsit érthetőbb, ha apu a kórházi ágy helyett kicsit izgalmasabb környezetben szeretné látni, vagy láttatni őt.

Egy kis ízelítő a munkáiból: https://www.reddit.com/r/pics/comments/63mmkj/ive_been_photoshopping_my_kid_into_marginally/

A fenti kép egyébként így nézett ki a valóságban:

dangerous_baby.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr5712423763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása