A fotó fényesebbik fele

Kis vérfrissítés az Apple-nél

2017/03/21. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

Új színű és nagyobb tárhelyű iPhone-ok és egy ráncfelvarrt iPad.iphone7_red.jpg

A fotós és videós képességeket nem nagyon érintő változásokat jelentett be az Apple néhány termékénél. Például az iPhone 7 duó piros színben is rendelhető lesz, az iPhone SE pedig az eddigi 16 és 64 GB-os tárhelyet feledve 32 és 128 GB-os változatban lesz kapható a hét végétől. Egyéb szolgáltatásaik nem változnak, az ár viszont igen, hiszen a piros iPhone 7 verziók kb. 40 ezer forinttal lesznek drágábbak a korábbinál. Az SE modell alap változata 159 ezer forintos ajánlott áron kerül forgalomba.

A cég bejelentett egy kissé megújult iPad-et is, melynek alu házába a legnépszerűbb méretű, 9,7"-os Retina kijelzőt pakolták 2048 × 1536 pixeles felbontással, A9 chippel, iOS10-zel és 10 órát kibíró akkuval. Az ára valamivel barátibb lesz a korábbi változatnál, ami idehaza kb. 133 ezer forintot jelent majd a sima Wi-Fi-s és 185-öt a mobilhálózatra is csatlakozó változatnál.

ipad_2017.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr4012359285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása