A fotó fényesebbik fele

Akciókamera, beépített gimballal

2017/01/26. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

4K videót is tud a kínai ZeroTech Rollcap kamera.

zerotech_rollcap.jpg

A ZeroTech eddig jobbára drónokhoz készített minikamerákat, de most bejelentett termékét a kézi akciókamerák közé szánja. A Rollcap legfontosabb erénye, hogy beépített, 3-tengelyes gimbalt kapott, ami nem csak az apró rezgéseket de több tíz fokos elmozgásokat is képes csökkenteni, így különösen sima, remegésmentes képet kapunk.

A Rollcapet és a gimbalt egy viszonylag kicsi 112.5 x 55 x 55 mm-es tokba építették, mellyel együtt 219 grammot nyom. Kétségtelenül nem a legkisebb és legkönnyebb akciókamera a piacon, de ilyen képességekkel nem kapunk apróbbat.

Felbontása akár 4K is lehet, látószöge pedig 94 fok. Tud önkioldást, time-lapse-et, képsorozatot, lassított felvételt és HDR módot is. Megjelenése 2017 során várható (valamikor), nagyjából 500-600 dollár közötti áron.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr3812157935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása