A fotó fényesebbik fele

A Kodak visszahozná legendás filmjeit

2017/01/11. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

Legalábbis a szándék nemes.

kodachrome_200.jpg

Az elmúlt jó pár évben a fotó filmek kapcsán csak arról lehetett hallani, hogy épp melyik szűnt meg. Pont ezért kapta fel a fejét a fotós szakma a Kodak fejeseinek minapi nyilatkozataira, miszerint újra gyártanák az Ektachrome és Kodachrome márkákat. Steven Overman (CMO) a The Kodakery podcastnak a következőket mondta erről:

“A filmesek és fotósok állandóan kérdezgetnek minket: ‘nem hozzátok vissza az olyan ikonikus filmjeiteket, mint a Kodachrome és Ektachrome? Annyit mondok, keressük a lehetőségét, hogy hozhassuk vissza a Kodachrome-ot... Az Ektachrome-ot sokkal könnyebb lenne újra bevezetni a piacra… mivel az emberek szeretik a Kodak klasszikus termékeit, én személy szerint úgy érzem, hogy meg kell felelnünk ennek a szeretetnek.”

Hogy ez csak a gyakran hallott, "ti kértétek, mi megcsináljuk" marketing frázis, vagy a valódi akarat is áll a szavak mögött, azt a jövő majd eldönti.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr3212118763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása