A fotó fényesebbik fele

Kivallatták a kínai MILC-et

2016/11/29. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

A DPReview letesztelte az első kínai tükör nélküli rendszerkompaktot, a Yi M1-et.yi_m1.jpg

A Photokina körüli bejelentések egyik kis szenzációja volt, hogy a kínaiak is nekiálltak MILC fényképezőgépet gyártani, vagyis a z alsó után megcélozták a felsőbb kategóriát. A csúcs még messze van, de a Yi M1 négyharmados szenzort kapott, és ehhez mérten a mikro4/3 rendszer objektívjei mennek rá, melyek közül egy 12-40mm-es alap zoommal 500 dollárért vásárolható meg.

A DPReview most letesztelte az új jövevényt, amit itt olvashat el, akit érdekel. Röviden összefoglalva látnak potenciált a gépben, de több tekintetben még fejlesztésre szorul. Elég rossz véleménnyel voltak az AF rendszerről és a JPEG minőség sem lopta be magát a tesztelő szívébe. Jónak találták viszont a RAW-ban mutatott minőségét, a FullHD videót, és innovatívnak a kézi élességállítást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr1312009740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása