A fotó fényesebbik fele

Windowsra költözik a képszerkesztő nagyágyú

2016/11/14. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

Már letölthető az Affinity Photo béta verziója.

affinity_photo_beta_software.jpg

A Mac tulajok után a Windows felhasználók is megismerhetik a 2015-ben az "Év szoftvere" díjat elnyert, és a szakma által is nagyszerű kritikákkal elhalmozott Affinity Photo képszerkesztő szoftvert, ugyanis már erre az oprendszerre is letölthető a béta változat. 

Az Affinity Photo ezen verziója ugyanazokat a képszerkesztő eszközöket nyújtja mint a Mac-es változat, sőt ebbe már az Apple rendszerén néhány hét múlva debütáló 1.5-ös kiadás újdonságai is bekerültek, mint például:

  • HDR képek összedolgozása
  • fókusz összefűzés (Focus stacking)
  • makrók
  • tone mapping
  • kötegelt feldolgozás
  • 360 fokos képek szerkesztése

A szoftver egyébként a kezdőtől a profi szinten gyakorlatilag minden retusálási műveletet felkínál számunkra, így nem maradt ki belőle a maszkolás, és a fejlett rétegkezelés sem. 

A publikus béta változat most ingyenesen letölthető innen, a végső verzió pedig valószínűleg a Mac-es kiadáshoz hasonló áron, 50 euroért kerül majd forgalomba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr3311959503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása