A fotó fényesebbik fele

Visszahívták a GoPro Karmát

2016/11/10. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

Komoly műszaki hibát fedeztek fel a drónnál.gopro_karma_dron.jpg

Nem valami jó a karmája a GoPro Karmának, az ismert akciókamera gyártó első drónja ugyanis néha elveszti a töltést, ami azzal járhat, hogy egyszerűen lezuhan. A gyártó szerint mindez csak néhány esetben fordult eddig elő és nem történt még baleset belőle, de mindenesetre visszahívták az eddig eladott kb. 2500 példányt, a vételárat pedig visszatérítik. A Karma egyelőre nem is kapható. A forgalmazást csak a hiba kijavítása után kezdik újra a frissített változattal.

Nagy érvágás ez a cégnek, hiszen az akciókamerái nem fogynak annyira, mint évekkel korábban, a drónok közt pedig ez volt a bemutatkozó modelljük, úgy tűnik besült starttal. A múlt héten, még a visszahívás előtt derült ki, hogy a GoPro üzleti eredményei 23%-kal maradnak el a várthoz képest. Ez a blama a következő időszak eredményeiben sem mutat majd jól.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr7511946775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása