A fotó fényesebbik fele

Pacsi szelfi az új módi

2016/10/12. - írta: Budai Petur

(Ezt figyeld!)

Egy hülye megint százat...self-five_selfie.jpg

A kacsacsőrű- és tükörszelfik kora rég lejárt, már egy szelfibottal sem bámulnak meg annyian. Manapság aki ad magára az kéz nélküli szelfit csinál. Na nem valamilyen telefontartóval vagy állvánnyal, hanem levegőbe dobott mobillal. Az egyetlen szabály, hogy a fotó készítésének pillanatában egy kezünkkel sem érhetünk a telefonhoz. Akár pacsit is adhatunk közben önmagunknak. Innen az új őrület neve: "ön-pacsi szelfi" vagy kéz nélküli szelfi".

Az oké, hogy ezt valaki megcsinálta, és a fent fotószerűséget szabadította a világra, amit mellesleg 170 ezren osztottak meg és több mint 400 ezren lájkoltak, de a közösségi web persze rögtön felkapta az ötletet és az utóbbi napokban vírusként terjednek Twitteren a feldobott telefonnal elkattintott szelfik.

Ne maradj le!

self-five_selfie2.jpg

(forrás: PetaPixel.com)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr8111797093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása