A fotó fényesebbik fele

Kamerás gagyiszemüveg a Snapchattől

2016/09/27. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

Saját szemszögből onthatjuk a rövid videó snitteket a közösségi hálóra.snapchat_spectacles.jpg

A nemrég Snap Inc. névre keresztelt cég, vagyis a Snapchat működtetői nem akarják bármiféle rögzítő eszközre bízni a közösségi oldalukra feltöltött rövid videókat, így sajátot adtak ki. A Spectacles nevű készülék egy napszemüveg, aminek egyik oldalán egy kamera, a másikon egy apró lámpa található. A lámpa persze gyenge ahhoz, hogy jó megvilágítást adjon, ezért csak azt jelzi a környezetünknek, hogy épp most videózunk.

A kamera -  a fölötte lévő gombot megérintve minden irányban 115 fokos, 10 mp-es videó szösszeneteket vesz fel, majd Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül azonnal továbbítja őket a Snapchatre. A cél az volt, hogy emberi perspektívából, nagyjából az emberi látószögnek megfelelő kép készüljön.

A szemüveg egyelőre még nem kapható, de ha az lesz, fekete, türkizkék, vagy piros színben szerezhetjük be.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr2911747295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása