A fotó fényesebbik fele

Szeptember 7-én jön az új iPhone?

2016/08/30. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Valami nagy sajtóbejelentésre készül az Apple.
iphone_7_invitation.jpg

Az Apple a fenti képpel díszítette a szeptember 7-re beharangozott sajtókonferenciájának meghívóit. Szinte nyílt titok, hogy mint minden évben idén szeptemberben is új telefont várhatunk tőlük, így szinte adja magát, hogy a jövő szerdai időpont lesz az iPhone 7 generáció bejelentésének dátuma.

A kép azért is beszédes, mert egyes pletykák szerint az Apple is meglépi a dupla hátsó kamera bevezetését, mégpedig az iPhone 7 Plus csúcsmodellben. A dupla kamerás kialakítás egyik előnye lehet a korábbinál nagyobb háttérelmosás elérése. Erre utalhat az életlen becsillanásokból álló kép. Néhány, illuminátus jelképek vadászatán felnőtt kommentelő szerint a foltok előtérben lévő két legélesebbike titokban szintén a dupla kamerás kivitelre utal. Poénosabbak szerint a halványuló foltok pedig az eltűnő fejhallgató aljzatra.

iphone_7_invitation2.jpg

iphone7_leak_000.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr6911661954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása