A fotó fényesebbik fele

10x-es zoomos mobil kamerát fejleszt a Hasselblad?

2016/08/05. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Állítólag a Lenovo Moto Z telefonokhoz készül.hasselblad_mobile_modul_10x_zoom.jpg

Legfrissebb pletykák szerint a svéd Hasselblad készít új kameramodult a Lenovo Moto Z és Moto Z Force telefonokhoz. Mindkét modell különlegessége, hogy felpattinható modulokkal bővíthető, így akár komolyabb fényképezőgéppé is átalakíthatók. A Hasselblad modulja pedig ilyen lenne, hiszen egyedülálló lenne a 10x-es optikai zoom, amit kínál.

A projektről még nem sokat tudni, csak egy elég rossz minőségű kép (fent) járta körbe a webet, ami akár kamu is lehet. A Hasselblad logó azonban elég jól kivehető rajta, ahogy egyértelműek a felsorolt képességei is. Ezek szerint a 10x-es optikai zoomon kívül xenon vaku, valódi expo és zoom gombok, azonnal megosztási lehetőség, automatikus biztonsági mentés és RAW fotó formátum is lenne a kamerában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr928947578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása