A fotó fényesebbik fele

DSLR háttérelmosást ígér a Redmi Pro

2016/07/21. - írta: Budai Petur

(Mobil)

A Xiaomi csúcsmobilja is dupla kamerával érkezik.xiaomi_redmi_pro_sample1.jpg

Ha minden igaz jövő szerdán jelentik be a Xiaomi Redmi Pro-t, mely a jelenlegi divat szerint dupla hátsó kamerát kap. A kamera duó felbontása még nem ismert, de pár aprócska mintafotót már kiszivárogtattak. Kutya-macska fotó, mi más?

A két optika egyik előnye a háttérelmosás imitációja, mely egyébként a kis szenzor és kis gyújtótávolság miatt nem lenne megvalósítható ilyen szinten. A mobillal mégis a nagy szenzoros tükörreflexes fényképezőgépekhez hasonló elmosást valósíthatunk meg, de segíthetnek az élességállításban, a sötétebb helyen készült képek minőségének javításában, virtuális optikai zoomként is működhetnek, illetve némi trükközéssel az élesség helyének utólagos beállítását is lehetővé tehetik.

xiaomi_redmi_pro_sample2.jpg

(forrás: http://www.mobipicker.com)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr398905508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása