A fotó fényesebbik fele

Nico360: a világ legkisebbje

2016/07/20. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

A 360 fokos kamerák között.nico360_360camera.jpg

Az Indiegogón kezdtek pénzgyűjtésbe a Nico360 kamera leendő gyártói, és úgy tűnik a népeket érdekli a dupla optikás kamerácska. A világ legkisebbjeként hirdeti magát a készülék ebben a kategóriában, ami 46 mm-es szélességet és 28mm-es vastagságot jelent. Mindez egy vízálló házban.

A két objektívhez tartozó dupla szenzor összesen 36 megapixeles felbontást kínál, videó kimeneten 1440p maximummal, 30 fps frissítési sebességgel és sztereó hanggal. A két képet automatikusan illeszti össze (kétféle módban) teljes 360 fokos videóvá, és emellé remegés csökkentést is kapunk. A kamera RAW (DNG) támogatást, Bluetooth és Wi-Fi kapcsolatot, számítógép nélküli élő streaming lehetőséget és Windows/Android/iOS kompatibilitást kínál.

Mozgó és állóképei 32 GB-os belső memóriába menthetők. Beépített akkumulátora 1400 mAh-ás

A korai támogatók most 129 dollárért (~37 ezer Ft) juthatnak hozzá a mini kamerához és egy szelfi bothoz.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr558903122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása