A fotó fényesebbik fele

Ekkora DSLR-t fogtam!

2016/07/18. - írta: Budai Petur

(Ezt figyeld!)

Pecás horgára akadt a tóba esett fényképezőgépet.hooked_nikon_d300s.jpg

Furcsa hal akadt nemrég Shelly Hirst horgára: egy Nikon D300s. A hölgy a helyi tó (Hesperia, Kalifornia) partján lógatta be a pecát, az eredmény pedig a fenti iszapos, megviselt DSLR lett objektív nélkül, de portrémarkolattal és memóriakártyával. A gép nem, de a kártya adatai menthetők voltak, így 1700 fotó került elő, és kiderült, hogy az utolsó kattintás idén május 10-én készült. 

Végül a helyi sajtó segítségével sikerült felkutatni a gép és a fotók gazdáját, David Pardo fotóriportert. A fotós elmondta, hogy aznap a tó körül fotózgatott, amikor összeszólalkozott egy nővel, aki sérelmezte, hogy a fotókon szerepel. Mivel a képek azonnali törlését megtagadta - arra hivatkozva, hogy közterületen fotózott - a nő mellé lépett két "lovag", akik némi civakodás után leütötték, elvették a felszerelését, és két fényképezőgépét, valamint mobiltelefonját a tóba hajították. A tómenti kötekedőket később letartóztatták az (egyik) gép azonban csak most, hónapok múltán lett meg.

A fotós elérzékenyülten vette át szomorú emléke relikviáit.


(forrás: abc13.com)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr258897814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása