A fotó fényesebbik fele

Kitalálták a Sigma sd Quattro árát

2016/06/24. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

Még a nyáron érkezhet a Sigma MILC gépe.sigma_sd_quattro_4.jpg Februárban jelentette be a Sigma legújabb Foveon szenzoros fényképezőgépét az sd Quattrot, de a megjelenési ideje és az ára eddig bizonytalan volt. A cserélhető objektíves, tükörnélküli rendszerkompakt júliustól lesz kapható 800 dolláros (~230 ezer Ft) induló áron. Ez csak a váz ára, de kitben egy Sigma 30mm F1,4 Art objektívvel együtt is megvásárolható lesz 1000 dollárért (~288 ezer Ft).

Ez egyelőre  kisebb, APS-C  szenzoros változat. A februári bejelentéskor szó volt egy valamivel nagyobb (APS-H) érzékelős kivitelről is, ami jobbára csak a szenzor méretben térne el, de egyelőre nem nagyon reklámozza a Sigma.

A gép mellé egy új Sigma vakut is bejelentettek, mely nem csak ezzel és a korábbi modellekkel lesz kompatibilis, de hamarosan Nikon és Canon talpas változatban is érkezik. Az első darabok megjelenése szintén júliusra várható 380 dolláros áron, ami nagyjából 110 ezer forintot jelent első nekifutásra átváltva.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr958836864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása