A fotó fényesebbik fele

Frissült a Photoshop CC

2016/06/22. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

Megkapta a korábban beharangozott újítást.photoshop_content-aware_crop.jpg

Az Adobe frissítette Photoshop CC nevű szerkesztő programját, ami így a 2015.5 verziószámot kapta. A frissítés után gyorsabb fájlbetöltésre és kezelésre számíthatunk, de akad itt pár új szerkesztési eszköz is.

Az egyik a korábban már említett tartalomérzékeny vágás, melynek segítségével az elforgatott fotóknál a szoftver megtartja az eredeti képméretet a "lyukas" területeket pedig automatikusan kitölti a kép egyéb részeiről vett mintával.

A másik érdekesség az arcfelismerést kapott Liquify (Cseppfolyósítás)  eszköz, melyben a fényképen szereplő egy vagy több emberi arcot felismerve könnyedén (néhány csúszkával) megváltoztathatók annak jellegzetességei.

A Photoshop új kijelölési és maszkolási munkaterületet is kapott, egy kis különálló szoftvert a szoftveren belül, ahol ugyan a régi eszközöket kapjuk, de ezeket rendezettebben és jobban elérhetően teszi elénk.

A frissítés ezen felül jobb exportálást, továbbfejlesztett rajztábla, könnyebben kezelhető alternatív karakterjel megjelenítést és egyéb nyalánkságokat kapott.

Mindezekről itt olvashat, akit érdekel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr898831444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása