A fotó fényesebbik fele

Mobil vakut erősít az Flens

2016/05/11. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

Akár 10x-esére erősíthető mobilunk LED fénye a felpattintható lencse segítségével.f-lens_led_booster.jpg

Az Flens nevű, mobilra tapasztható lencse gyártásáért a Kickstarteren kezdtek pénzgyűjtésbe kiötlői. Az olasz 20 ezer eurót szeretne összekalapozni a találmányra, melybe mi is beszállhatunk.

A legfürgébb adakozóktól mindössze 17 eurót várnak, és ha összejön a pénz ezért egy apró, tokozott lencsét kapunk, mely mágneses hátával tapad a mobiltelefonunk LED-jére előre felragasztott fém karikára. A kis lencse az alkotók ígérete alapján tízszeresére erősíti a LED fényét, mégpedig úgy, hogy a széttartó, kósza fénysugarakat egy kisebb területre fókuszálja. A hátsó fényforrás így elég hatásos elemlámpaként is használható lesz, de a fotó és videó terén is jóval erősebb fényre számíthatunk, még ha kisebb helyre összpontosítottra is.

Az Flens egész biztosan felhelyezhető az összes iPhone 4, 5 és 6 modellre, valamint az iPad Pro 9.7-re, Androidos telefonok közül pedig azokra, melyeknél legalább 1 mm a távolság az objektív és a LED között, valamint a kis vaku átmérője nem nagyobb 4,5 mm-nél.

Ha elfogytak az előrendelések 19 euróba, a megjelenést követően pedig 35-be kerül majd a kütyü, mely ha minden igaz júliustól lenne kapható.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr548708318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása