A fotó fényesebbik fele

Szelfi kamera akváriumi kedvenceidnek

2016/04/20. - írta: Budai Petur

(Ezt figyeld!)

Na persze, hogy a japánok találmánya a mini tengeralattjáró drón, mellyel halaink örökíthetők meg közvetlen közelről.mini_submarine_camera.jpg

Egy japán játékgyártó új terméke az a mini tengeralattjáró, vagy inkább akváriumjáró, mellyel saját közegükben videózhatjuk vagy fotózhatjuk le akváriumi halainkat. A kis jármű rádiós kapcsolattal irányítható, nagyjából ugyanúgy mint egy repülő drón, de itt csak előre és hátramenet, valamint merülés és emelkedés vezérelhető. Néhány kis LED istalálható rajta, ha nem lenne elég fény. 

Kamerája 1,2 megapixeles, ami 1280 x960 képpontos képekre elég. 256 MB-os memóriájában 800 ilyen képet tud tárolni, illetve 5 percnyi AVI videót, mely VGA felbontású (640 x 480 pixel), és 30 fps sebességű lehet. A kis játék maximum 2 méterre merül és 2 db AA elemmel működik, mely kb. 40 percnyi működésre elég.

Elejére egy kis tartó pattintható fel, melybe eleséget szórhatunk a halacskáknak, hogy még szívesebben álljanak (ússzanak?) modellt nekünk.

Április 28-tól lesz kapható, de csak Japánban. Ott 9980 yenért (~25 ezer FT) szerezhető majd be.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr688648216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása