A fotó fényesebbik fele

Új instant fényképezőgép kerül piacra

2016/04/12. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

Az Instant fotózást nagyon a szívén viselő Impossible Project adja ki első gépét, az I-1-et.

impossible_project_i-1.jpg

A cég az azonnal előhívódó papírképek úttörője, a Polaroid korai gépeinek szellemiségét kívánja az új I-1-es modellbe csempészni, modern formavilággal nyakon öntve. Ez az egyetlen újonnan kapható készülék, mely a Polaroid eredeti formátumát használja. A cég 600-as filmcsomagját használhatjuk hozzá, mely a Polaroid 600 széria tovább vitt változata. 

A modernebb megközelítést a külsején kívül a hozzá adott, iOS vezérlőszoftver adja, melynek segítségével Bluetooth kapcsolaton keresztül távirányíthatjuk, akár a rekeszt, záridőt, vagy a vakumódokat beállítva. A gép elején egy körvaku található, mely a gyújtótávolságot és a környezeti fény erősségét is figyelembe veszi működésekor. Az I-1-ben egy beépített akkumulátor kapott helyet, melyet USB-n keresztül tölthetünk.

A gép május 10-étől lesz kapható 300 dolláros ár környékén.

A jelenlegi piacon a sokszor gazdát cserélt (jelenleg kínai kézben lévő) Polaroid, valamint a Fujifilm ad ki hasonló filmes gépeket, bár azok inkább az olcsó kategóriát célozzák meg.

impossible_project_i-1_2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr958590606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása