A fotó fényesebbik fele

Strigó és butaceleb változatban is jön az iPhone SE

2016/03/24. - írta: Budai Petur

(Ezt figyeld!)

Aki úgy érzi, hogy túlságosan snassz egy aranyszínű iPhone SE-vel nyilvánosan mutatkozni, az vásárolhat felpimpelt, valódi aranyozott, sőt ékkövekkel kirakott változatokat is. 

iphone_se_gold.jpg

 

A Goldgenie cég főleg luxus ajándéktárgyak értékesítésével foglalkozik, és kínálatukban már meg is jelent a pár napja bemutatott és március 31-től forgalmazott iPhone SE. Tőlük is ekkortól lehet rendelni.

A legegyszerűbb, "proli" változat náluk Edition néven fut és 24 karátos arany, platina, vagy rozé-arany változatban lesz kapható 1582,2 fontért (~630 ezer Ft), de ezt birtokolva mindenki számíthat rá, hogy a Superstar és Superstar Ice verziók tulajdonosai lenézik majd őket. A spórolósabbak 38 ezer fontért (~15 millió forint) kaparinthatják meg a Superstar kivitelt, mely 200 grammos, egyedi tervezésű 18 karátos tömör arany borítást kapott. Ugyanennek 364 (összesen 5,5 karát) apró gyémánttal kirakott 'Ice' változata 54 ezerért (~21,5 millió Ft) szerezhető be.

Mindegyik telefon igényes fa tokban, eredet igazolással landol a vásárló kezében.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr918523468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása