A fotó fényesebbik fele

Videón a Canon szuperérzékeny és szuperdrága kamerája

2016/03/23. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

Részletes mozgóképes bemutató az éjszaka is jól látó Canon ME20F-SH-ról.

canon_me20f-sh.jpg

Valamikor tavaly nyáron jelentették be az ME20F-SH-t, mely azóta már kapható, ha van valakinek 20 ezer dollárja rá. Az EF objektíveket fogadó kamerában egy fullframe (36 x 24mm) képérzékelő dolgozik, mely csupán 2,26 megapixeles, ennek köszönhetően egy darab képpontja 7,5x akkora felületű, mint a szintén ekkora szenzort használó, de 18 megapixeles EOS 1Dx Markk II-é, nem is beszélve mondjuk az 50 megapixeles EOS 5Ds-ről. A nagy pixelméret miatt kiváló érzékenység érhető el, mely ISO 4 500 000-rel egyenértékű maximumot jelent. Ez bőven elég arra, hogy egy teljesen sötét szobában egyetlen mécses fényénél értékelhető videofelvétel készülhessen.

canon_me20f-sh_crop.jpg

Ezt a képességét demonstrálja a Canon USA most megjelent videó bemutatója is, mely két részben, közel 18 percen át mutatja meg nekünk a kamera képességeit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr758519776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása