A fotó fényesebbik fele

Filmet jelentettek be

2016/03/17. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

Nem elírás a cím. Tényleg megjelenik egy új analóg kisfilm, a JHC StreetPan 400.

jhc_streetpan400_film.jpg

Jó ideje, jobbára semmit sem hallani a forgalomban lévő filmekről, legfeljebb akkor ha egyik-másik épp megszűnik. Most azon ritka alkalmaknak vagyunk tanúi, amikor egy újat jelentenek be. Az analóg fotózással, és fotócikk kereskedelemmel foglalkozó Japan Camera Hunter nevű oldalt üzemeltető Bellamy Hunt adja ki a JHC StreetPan 400 kisfilmet, mely hagyományos, Leica formátumú, 36 kockás monokróm film lesz.

Nevéből talán egyértelmű, hogy ideális utcai fotós alapanyagról van szó, mely 200-500 ISO/ASA érzékenységen használható. Készítői szerint hajnalban, vagy alkonyatkor, illetve télen és gyengébb fényviszonyok közötti fotózásra lehet jó választás.

A JHC StreetPan 400-at idén május-június környékén kezdik forgalmazni. 10-es csomagban 9750 yen (~24 ezer FT) lesz az ára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr528490086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása