A fotó fényesebbik fele

Ez a kamera lesz a következő csúcs iPhone-ban

2016/03/16. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Egyelőre sok részlet nem derült ki róla, egy-két fotón kívül.

iphone7_camera.jpg

A pletykák szerint a következő iPhone 7-ben - mely talán megmarad a 4,7"-os képernyőnél - hagyományos, egy optikás kamera lesz, a 7 Plus változatból viszont akár kétfélét is kaphatunk, egy normál, és egy dupla kamerás verziót, ami persze dupla szenzort is jelent. Ez amellett, hogy némi ráközelítési lehetőséget is ad a témára, sokkal jobb képminőséget is jelent majd, főleg gyengébb fényviszonyok között, és mg számos előnyét élvezhetjük.

Egyre sorakoznak viszont a kémfotók a mobil állítólagos kamera moduljáról. Most egy taiwani, nemrég egy kínai és egy francia weboldal tett közzé fényképeket róla. Ha igaz, amit állítanak, az itt látható modul lehet a következő iPhone zászlóshajóban. Sajnos komolyabb adatok továbbra sincsenek. 

Az Apple egyébként március 21-én is bejelent, de egyelőre nem ezeket a telefonokat, hanem valószínűleg a régóta pletykált iPhone 5SE-t (vagy csak sima SE lesz a neve).

iphone7_camera2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr338486656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása