A fotó fényesebbik fele

Csak a képeket akarja vissza a meglopott esküvői fotós

2016/03/16. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

Fizetne a tolvajoknak a felszereléssel ellopott esküvői fényképekért.

Saját elmondása szerint a "legrosszabb rémálma" vált valóra Francielle Santo bostoni esküvői fotósnak. Nemrégiben egy helyi esküvőt fotózott végig, majd hazaindult. Útközben - miután hazafuvarozta segédjét - pár percre megállt barátai házánál, fotós felszerelését és az aznap készült fényképeket bezárt kocsijában hagyva. Ez a néhány perc viszont bőven elég volt egy (vagy több) toljanak, aki a kocsi hátsó ablakát benyomva lovasította meg őket.

Santo most nem annyira a 10 ezer dolláros felszerelést (közte egy Canon EOS 5D Mk III-at), mint inkább a pótolhatatlan képeket siratja, és 1000 dollárt ajánlott fel csak a kártyáért. Az ifjú pár ráadásul még nem is tudja mi vár rájuk, ha visszajönnek a nászútjukról.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr668487826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása