A fotó fényesebbik fele

Nem lesz dupla kamera az iPhone 7-ben?

2016/03/01. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Az utóbbi időben sok helyről hallani, hogy dupla kamerás lesz az új iPhone 7. Nos, ez nem olyan biztos.

iphone6_kamera.jpg

A Macotakara.jp weboldal alapján a MacRumors.com adta hírül az iPhone 7-tel kapcsolatos legújabb pletykákat. Eszerint a sima 7-es modell nem kap dual kamerát, ahogy azt sokan várták, inkább egy kisebb, a fémházba kiemelkedés nélkül integrált kamera modul kerülhet a telefonba, és eltűnhetnek az antenna sávjai is. A mobil így 1 mm-rel vékonyabb lehet a korábbinál.

A pletykák szerint tehát az iPhone 7-ben nem lesz kettős kamera, az iPhone 7 Plus pedig még kérdéses ebből a szempontból, így akár abban már lehet. Szó van arról is, hogy kétféle változatban jelenik meg a 7 Plus, és az egyik egy Pro változat lehet, dupla kamerával.

Híresztelések szólnak róla, hogy a készülék háza egy újfajta kompozit anyagból lesz, és az időjárásálló kivitel is valószínű. A vékonyítás miatt eltűnhet viszont a hagyományos 3,5mm-es fejhallgató jack csatlakozó. Helyette egy kombinált és vékonyabb Lightning aljzat veheti át a szerepét, amit már most sokan utálnak.

A megjelenés valószínűleg 2016 szeptembere.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr458431700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása