A fotó fényesebbik fele

Okostelefon a Leicától?

2016/02/24. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

A fotózás Apple-je közvetlen konkurense szeretne lenni az almás cégnek?

huawei_p9.jpg

Jólértesültek szerint a Leica neve alatt futó okostelefont jelenthetnek be a holnap véget érő Mobile World Congress ideje alatt. Azért csak a neve alatt futót, mert a pletykák alapján a Huawei készítené a nagyját, a megszellőztetett Leica P9 típusnévből pedig sokan arra következtetnek, hogy a Huawei P9 telefon (a fenti képen) lesz a "minta". Az árát úgy 600 dollár köré jósolják.

Egyéb adatok még nincsenek, és egyelőre semmi sem biztos csak az, hogy holnap véget ér a rendezvény, úgyhogy jó lesz igyekezni!

Mindenesetre a Leicától nem ez lenne az első átlogózott (van ilyen szó?) termék, ugyanis kompakt fényképezői is rendre valamely Panasonic kompakt átkeresztelt, kissé újragondolt, jóval drágább változatai. Utóbbi időben azért letettek az asztalra néhány nagyon komoly digitális fényképezőgépet is a felsőbb szériákban.

(Frissítve: 20165.02.26. Időközben megtörtént a nagy bejelentés, de sajnos új telefonról nem volt szó, csak stratégiai megállapodásról. Ennek részleteit még nem hozták nyilvánosságra, viszont nem lenne meglepő, ha a közeljövőben egy apró Leica logó is feltűnne a Huawei mobiljainak kamerája mellett.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr48416916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása