A fotó fényesebbik fele

Premier plánban lopott két marha

2016/02/22. - írta: Budai Petur

(Ezt figyeld!)

2016-ban már alapvetés, hogy egy üzlet be van kamerázva. Különösen, ahol nagy értékű elektronikai cuccokat árulnak. De van aki ezt még nem tudja.

Két kretén például látszólag a legnagyobb önbizalommal vonult be a Dursleyben lévő Clifton Cameras üzletbe, hogy végrehajtsák az évszázad balhéját. Ügyesen kicselezték a személyzet figyelmét, és a bolt egy félreeső részében, a klasszikus "csokit a nagykabátba" módszer továbbfejlesztett változatával sikerült meglovasítaniuk pár fényképezőgépet és objektívet, úgy 4000 font (~1,5 millió forint) értékben.

Mondjuk az eladók sem állhattak a helyzet magaslatán, ha a két tag állítólag az üvegvitrint kivágva jutott hozzá a szajréhoz, de szerencsére ott volt egy kamera. Sőt, olyan jó képet produkált mindkettejükről, hogy mehetne rögtön a személyibe.

Az eltulajdonított dolgok a következők: 

Sony Alpha A7 Mark II fényképezőgép 28-70mm-es optikával
Sony Cyber-Shot RX100 III kompakt fényképezőgép
Sony FE 24-240mm F3.5-6.3 OSS objektív
Sony FE 70-200mm f4 G OSS objektív.

...amúgy nem rossz az ízlésük.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr578410552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása