A fotó fényesebbik fele

4K-ban lát mindent a Sphericam 2

2016/02/15. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

Egyre népszerűbbek a teljes, 360 fokos látványt adó minikamerák. Ráadásul egy ideje már a videó megosztók legjobbjai is támogatják őket. A SpheriCam új verziója a képminőségre gyúrt rá.

sphericam2.jpg

A Sphericam 2 4096 x 2048 pixeles (~4K) tud 60 fps sebességgel, ráadásul mindezt nyers formátumban, így utólag jó minőségben szerkeszthető a kép. A kamera különálló felvételeit viszont nem kell utólag összegyúrnunk, hiszen megteszi helyettünk. 6 optikája és szenzora a teljes környezetét felveszi és ebből akár "virtuális valóság" vagy streaming videó is létrehozható. A 8,7 cm-es, fél kilós kamerában GPS vevő, valamint egy beépített 2600 mAh kapacitású akku kapott helyett, mely 60-90 percnyi felvételt bír.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr258392018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása