A fotó fényesebbik fele

Olcsóbbak lettek a DJI Phantom 3 drónok

2016/02/09. - írta: Budai Petur

(Piac)

Születésnapi akciót tart a DJI, így akár 35%-kal olcsóbban kaphatók a legutóbbi széria egyes darabjai.

dji_phantom3_advanced.jpg

10 éves a kínai gyártó, ezért ebből az alkalomból lejjebb vitte néhány termékének árát. A Phantom 3 sorozat belépő modellje, a Standard például 919 euro helyett most 599-ért (~186 ezer forint) vásárolható meg. Ennél a modellnél Wi-Fi kapcsolattal csatlakozik a vezérlő és a gép, így az élőkép funkció mobil eszközzel megoldható és kisebb hattókörű.

Szintén Wi-Fi kapcsolatot használ a Phantom 3 4K típus, melyet 1159 euro helyett 899-ért (279 ezer Ft) kínálnak. Ahogy a nevéből is látszik, ezt már 4K felbontásra képes kamerával szerelték.

A Phantom 3 Advanced ugyan "csak" 2,7K videóra képes, de már a Lightbridge kapcsolatot használja, így akár több kilométeres hatótávolságot érhet el, ellentétben az előzőek 0,5-1 km-es értékével. Az árát 1099 euróról 899-re vitték le.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr608373164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása