A fotó fényesebbik fele

Szájba-GoPro

2016/01/25. - írta: Budai Petur

(Ezt figyeld!)

Az oké, hogy sisakra meg autó szélvédőre fel lehet pattintani a GoPro akciókamerákat, de szájba vehető csutora-tartó, vagy mifene?

mouth_gopro_mount.jpg

Pedig az SP Gadget kütyügyártó komolyan gondolta, hogy egy ráharapható GoPro tartót készít. A műanyag tartó vége puha gumi, és még azt is megoldották, hogy viszonylag könnyedén vegyük szájon át a levegőt ezzel a micsodával a fogaink között. Mindezt 35 euróért árulják.

Amúgy a termék honlapját nézegetve van valami értelme a dolognak, hiszen akadhatnak szituációk, amikor nincs hová felaggatni a kamerát, vagy legalábbis kényelmetlen, hogy ezért külön felvegyünk egy sisakot. Például ha egy szál fürdőnadrágban szörfözünk (vízben, nem a weben!). Úgyhogy ha (majdnem) meztelenül szeretnél GoPro videózni, akkor ne hagyd ki!

De mondok még egy okot: "Pucér maraton!!!"

mouth_gopro_mount2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr128312236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása