A fotó fényesebbik fele

Drágulnak a Fujifilm filmek

2016/01/22. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

Nem kell közgazdász diploma hozzá, hogy belássuk, a filmgyártó biznisz - és itt most nem a mozifilmekre gondolok, hanem a fényképezőgépekbe valóra - lassan halódó üzletág, Nyilván a parazsa még lángol és kihunyni talán sosem fog, de néhány elkötelezetten kívül nem sok minden tartja életben.

fujifilm.jpg

A Fujifilm a világ egyik legnagyobb filmgyártója most újabb áremelésre készül, aminek az okaként a fentieket hozta fel: szóval csökkenő kereslet, dráguló alapanyagok, bla-bla.

Az áremelés a színes negatívokat, színes diákat, fekete-fehér filmeket és a Quick Snap sorozatot érinti. Mértékéről nem ad infót a cég, csak annyit, hogy "jelentős" lesz, ami régiónként változhat és a kereslet is befolyásolja. Százalékban kifejezve valószínűleg kétszámjegyű lesz az emelkedés, úgyhogy most tessék bespájzolni Velviákból és Astiákból.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr908301482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása