A fotó fényesebbik fele

Most épp nem megy a GoPro-nak

2016/01/14. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

Számomra a nap híre, hogy leépít a GoPro, és mindezt azzal indokolja, hogy rosszul fogynak a gépei. Mivaaan???

gopro_hero4_black_edition_adventure.jpg

A The Verge arról cikkez, hogy (majdnem) mindenki kedvenc akciókamera gyártójának tavaly év végi árbevétele 30%-kal múlta alul az elvártat, amiatt a cég leépíti dolgozóinak 7%-át. A hír nem csak egyszerű agymenés és számbűvészet, hisz a GoPro is megerősítette.

Az okosok a kisebb bevétel okaként azt hozzák fel, hogy a GoPro 2014 vége óta nem jelentkezett új csúcskamerával. Ezen az őszön jött ki a Hero 4 Black és Silver, azóta nem volt igazán nagy dobásuk, a konkurencia pedig gőzerővel dolgozik azon, hogy minél jobb ellenfelekkel törje le a GoPro nagy előnyét és bevételét. 

Persze a helyzet ennél összetettebb és nyilván nem kell még temetnünk a céget, hiszen egy új széria ismét megdobhatja a nimbuszát. Vagy nem?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr818272196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása