A fotó fényesebbik fele

Divatjamúlt a lagzis fotós

2016/01/09. - írta: Budai Petur

(Okoskodás)

 A Vogue esküvő szakértőjének kiadták a melót, "Írj valami Top 10 lagzis tippsort! Azt harapják a népek.". A jó sajtómunkás bele is vetette magát a témába, melynek címe: Top 10 dolog, amire nincs szükség egy esküvőn.bridal-636018_1280.jpg

Itt van, ni:

http://www.vogue.com/13384689/wedding-rules-to-break/

Megtudjuk belőle, hogy milyen haszontalan dolog az eljegyzési gyűrű - helyette varrassátok egymásra a neveteket - és persze az esküvői fotós is rég a múlté. Idézem:  

"Egykoron, a Facebook albumok és Instagram hashtagek kora előtt még volt értelme ennek, amikor még nem volt az egész világnak kamerás mobilja. A kávézó asztalkán fellapozni a bőrkötéses fotóalbumot, mely szinte az egyetlen bizonyítéka volt, hogy a dolog valóban megtörtént. Ha a közösségi média nem a te világod, miért nem osztasz ki eldobható fényképezőgépeket a buliban és hagyod, hogy kapatos vendégeid nyakukba vegyék a várost? Elképesztő és spontán elkapott fotók lesznek a jutalmad, és elkerülöd a "lájkokért" való izgulást."

Azt mondom, igaza van. Legyél trendi, arra fordulj, amerre a világ!

Sőt, ezekkel a módszerekkel tökéletesen letesztelheted, hogy mennyire vagy trendi?

Ha a lagzi után töretlen mosollyal, megránduló arcizom nélkül leszel képes szortírozgatni a kacsaszájas szelfiket, és a részeg vendégeid által spontán elkapott pöcsfotókból válogatsz az Instagram posztodhoz, akkor neked tényleg nincs szükséged profi fotósra. Naprakészebb vagy mint Májli Szájrüsz legfrissebb tetkója.

Lesz mit mutogatni majd az onokáknak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr328252952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása