A fotó fényesebbik fele

Még idén jön a GoPro Hero 6

2017/07/05. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Most gyors modellfrissítést tervez a vezető akciókamera gyártó.

gopro_hero5-black.jpg

Az Engadget.com szerint Nicholas Woodman a GoPro vezére hintette el egy interjúban, hogy még idén tervezik kiadni a Hero 6 sorozatot, ami már csak azért is fura, mert a tavaly ősszel megjelent 5-ös és a 4-es széria között sokkal több idő telt el. Úgy tűnik nagyon üti a vasat a cég, hiszen az elmúlt időszakban jelentős veszteséget halmoztak fel, szóval kell az extra bevétel.

A Hero 6 megjelenésének hírét erősíti, hogy nemrég az Indonéz Kommunikációs Hivatal adatbázisában bukkant fel a neve, szóval a gyártó már előre regisztrálja a készülő modellt. Őszre várják a bejelentését.

Sajnos a képességeiről még semmit nem tudni, ahogy a kinézete is titok egyelőre. A fenti képen a 2016-os Hero 5 Black látható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr4312642451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása