A fotó fényesebbik fele

Utódot kaphat a Sony fullframe kompaktja

2017/04/11. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Nyakunkon a Sony RX1r III?sony_rx1r_ii.jpg

Úgy hírlik a Sony hamarosan bejelenti a világ egyetlen, nem cserélehtő objektíves kompakt sorozatának legújabb tagját, mely a harmadik lesz a sorban. A RX1r II utódja, valószínűleg a cégnél szokásos III-as márkajelzést kapja majd.

Sokat nem tudni róla. A Photorumors.com szerint április 23-án (vasárnap?) tart a cég egy rendezvényt, ahol bejelenthetik a gépet. Az RX1r III egészen biztosan 4K videó képességet kap, és a pletykák szerint jobb kezelhetőséget és javított elektronikus keresőt is várhatunk.

A Sony RX1 szériájának gépei a világ jelenleg legdrágább, nem cserélhető objektíves kompaktjai. Idehaza 1,4-1,5 millió forint körüli áron vásárolhatók meg, és várhatóan az utód sem adja majd alább árszintben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr4012417405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása