A fotó fényesebbik fele

Az Edelkrone karból megoldja

2016/08/24. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

Kisebb, karos állványfejjel váltják fel a videó sínt.edelkrone_wing.jpg

Az Edelkrone Wing nevű állványfej egy ötletes, és egyben egyszerű megoldással nyugdíjazná a videósíneket. Két elforduló karral oldja meg azt a vízszintes oldalirányú, lágy mozgást, amit az ilyen sínektől elvárunk. 

A Wing alumíniumból és acélból készül, tömege fél kiló. Összecsukva alig több mint 10 cm-es, így a videós táskában is elfér, míg egy videósín általában sokkal kényelmetlenebbül szállítható. Az egyforma karoknak köszönhetően a gép mindig egyenes vonalú oldalmozgást végez, pont úgy, ahogy egy sínen futna. Mozgatását kézzel végezhetjük, teljesen nyitva mintegy 40 cm-es úton. A finom mozgást fogas ékszíj betétekkel oldották meg, a keménységét pedig egy alsó csavarógombbal szabályozhatjuk. 

Gyártója szeptember 26-tól szállítja 220 eurós áron.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr10011648670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása