A fotó fényesebbik fele

Berágtak a profi fotósok a Beckham gyerekre

2016/02/02. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

David és Victoria Beckham 16 éves fia komoly reklámfotós munkát happolt el az "öregek" orra elől.

 

Brooklyn Beckham még csak 16 éves, imád fotózni, és most nyerte el a Burberry ruházati cég egy reklámkampányának fotózását. Brooklynnak ugyan - tini lévén - még nem sok tapasztalata és tudása van a fényképezés terén, de két olyan dolgot tud felmutatni, amit a munkára tudásuk alapján esélyesebb profi fotósok nem: a nevét és közel 6 milliió Instagram követőjét. Ezzel a két dologgal meg is győzte a vállalat döntéshozóit, akik persze a hivatalos nyilatkozatban arról beszélnek, hogy  a srácnak "jó szeme van", és pont ez a stílus kell nekik.

Persze mindezzel a hivatásos fotósokat is sikerült magára haragítania, akik "nyilvánvaló nepotizmussal" vádolják a Burberryt, vagyis, hogy nem az arra érdemeseknek, hanem egy protekciósnak juttatta a megbízást.

“Egyik felem kalapot emel a Burberry előtt, és azt mondja "Ez bátor lépés volt", de fotós énem azt mondja "Az isten szerelmére!", nyilatkozta a The Guardiannak Chris Floyd fotós.

Mások szerint valószínűleg mindent Brooklyn fenek alá tolnak majd, hiszen nem lehet tapasztalata a stúdiót, profi felszerelést, fotózás folyamatát, és az utómunkát illetően, így csak a neve és arca kellett a reklámhoz, de az effektív munkát nem ő végzi majd.

Mindenesetre ez így is, úgy is jó reklám a ruhagyártónak.

A következőkben Brooklyn néhány fotója látható:

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr478347410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása